Vandorpe

28/08
2019

Vandorpe neemt deel aan de Obstacle Run For Fun op 21 september !

Obstacle Run For Fun

Run For Fun staat voor een leuke aflossingsloop waar FUN centraal staat! Diverse ploegen nemen het tegen mekaar op, langsheen een parcours pal in het centrum van Moorsele.
Enkele leuke obstakels op het parcours, muziek, uitzinnige supporters en de aanwezigheid van de kermis,… zullen ongetwijfeld zorgen voor een leuke ambiance tijdens het event.

Dit jaar is er ook een kids-run, voor kids geboren in 2008 tot 2012. De kids lopen GRATIS maar moeten zich wel registreren.Voor de volwassenen en jeugd tot geboortejaar 2007 blijft alles zoals de vorige keer.

Elk team (van 3-5 lopers) gaat op zoek naar een ondernemer in zijn of haar kennissenkring. Deze ondernemer draagt tegelijk de naam van het team. Die hoeft niet persé uit Moorsele te komen.

Er worden 15 rondes gelopen (2,5 km/ronde) in en rond de groene omgeving van Moorsele centrum. Elke ronde wordt er gewisseld.

Na de wedstrijd zorgt een DJ ervoor dat de beentjes nog wat losgedanst kunnen worden tijdens een heuse afterRUN-party in OC De Stekke, waar lopers en supporters nog urenlang kunnen verbroederen!

 

Waar

OC De Stekke
Sint-Maartensplein 12
8560 Moorsele

Wanneer

zaterdag 21 september 2019

Organisatie

Moorsele Onderneemt vzw

 

 

Klik op de afbeeldingen hieronder om ze volledig te zien.